Vi leverer sunne, smarte og miljøvennlige løsninger for inneklima til alle typer bolig, næringsbygg og offentlige bygg. Ideelt for både nybygg og rehabilitering.

Våre kunder er utbyggere, eiendomsforvaltere og entreprenører som er opptatt av energieffektive installasjoner til alle typer bygg. Vårt fokus er å levere fremtidsrettede løsninger og spesialprodukter for et sunt inneklima med best mulig komfort.

Friske og sunne bygg gir friske og sunne mennesker!

I Sesnor har vi bred og tverrfaglig kompetanse, og lang erfaring fra bygge- og eiendomsbransjen. Dette gjør oss i stand til å være en totalleverandør av smarte energiløsninger.

Kontakt oss

Erik A. Østbø

Erik A. Østbø

Daglig leder

  + 47 915 22 636 | eao@sesnor.no

  Erik har utdannelse innen ventilasjon, økonomi og ledelse, og har mesterbrev som blikkenslager. Han har mer enn 20 års ledererfaring innen varme og ventilasjonsbransjen.

  Hans spesialfelt er utvikling av de tekniske fagområdene klima/ventilasjon og rør. Han er genuint interessert i utvikling av gode løsninger med fokus på godt inneklima, samt løsninger som gir et lavt energibruk.

  Ta gjerne kontakt for en prat.

  Geir Arne Pedersen

  Geir Arne Pedersen

  Teknisk sjef

   +47 468 08 877 | gap@sesnor.no

   Geir er utdannet ingeniør med mer enn 25 års yrkeserfaring innen mekanikk, elektro, klima, rør og automasjon. Hans mange år i bransjen har gitt han en unik kompetanse innen energiberegning og optimalisering av inneklima ved hjelp av blant annet beregnings – og simuleringsverktøyet SIMIEN. Han har alltid høyt fokus på inneklima og brukerne av bygget, derfor står kvalitet og opparbeidelse av gode rutiner i fokus.

   Han har vært leder for store utbyggingsprosjekt med hovedansvar for kalkulasjon av optimale inneklimaløsninger innen rør, elektro, automasjon og energi.

   Ta gjerne kontakt for en prat.

   Vidar Omholt

   Vidar Omholt

   Salgsdirektør

    + 47 902 22 202 | vo@sesnor.no

    Vidar er utdannet sivilingeniør og økonom og har mer enn 25 års erfaring fra finansiering til bedrifter i hele Norden, samt til infrastrukturprosjekter. Han har blant annet 19 år i den Nordiske Investeringsbank som både analytiker og utlånsansvarlig til norske og nordiske selskaper. Hans lange fartstid i banknæringen har gitt et enestående kontaktnett i Norge og Norden, samt forståelse for betydningen av kvalitet i alle ledd. Dette gjenspeiles i kvaliteten på de produkter/systemer Sesnor leverer.

    Ta gjerne kontakt for en prat.

    Aadne Tho

    Aadne Tho

    CFO/Partner

     + 47 901 80 102 | aadne@sesnor.no

     Aadne er utdannet revisor og diplom markedsøkonom NMH og har tidligere blant annet jobbet som eiendomsmegler i 15 år. Han har de siste årene drevet med eiendomsutvikling samt administrasjon av egen eiendomsportefølje.

     Ta gjerne kontakt for en prat.